Gardžiosios vištų krūtinėlės
Gardžiosios vištų krūtinėlės
Šaltinis: Mama.lt
Jums reikės
 
4 vištų krūtinėlių filė gabaliukai,
 
 
3 česnakų skiltelės,
 
 
200 g špinatų,
 
 
2 morkos,
 
 
100 ml aliejaus,
 
 
100 g maltų džiūvėsėlių,
 
 
1/2 stiklinės chereso,
 
 
400 g grybų,
 
 
50 g kietojo sūrio,
 
 
6 svogūnų laiškai,
 
 
druskos.
 
 
maltų pipirų,
 

Paruošimas

Užpilkite mėsą cheresu ir palaikykite 3 valandas. Susmulkinkite špinatus, sukapotus česnakus, smulkiai supjaustytus grybus, svogūnų laiškus ir tarkuotas morkas apkepkite aliejuje, įberkite druskos ir pipirų. Kepkite 10 minučių.

Kiekviename mėsos gabalėlyje įpjaukite "kišenėlę", prikimškite ją grybų ir daržovių, įpjovos kraštus susmeikite mediniais smeigtukais. Džiūvėsėlius sumaišykite su smulkiai tarkuotu sūriu. Įdarytas krūtinėles pasūdykite , apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje. Prieš tiekdami į stalą ištraukite smeigtukus.

Mėsos patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Austeja