Jautiena Portveino padaže
Jautiena Portveino padaže
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
druskos,
 
 
350 ml abrikosų sulčių (nektaro),
 
 
2-2,5 kg jautienos kumpio,
 
 
1/2 šaukšto malto cinamono,
 
 
1 stiklinės prtveino,
 
 
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
 

Paruošimas

Sumaišykite portveiną, cinamoną, abrikosų nektarą, druską ir maltus pipirus. Marinatą supilkite ant mėsos ir marinuokite 2-3 valandas. Tada jau mėsą galite dėti ant grotelių. Anglys neturi būti labai kaitrios. Mėsos gabaliukus dažnai vartykite, kad nepridegtų.

Mėsos patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Edgaras