Šaltinis:
Jums reikės
 
4-6 porcijos:
 
 
250g šviežio rikotos sūrio,
 
 
6 valgomieji šaukštai sviesto,
 
 
susmulkinkite 60g šviežiai tarkuoto Ricotta,
 
 
Salata sūrio,
 
 
1 džiovinta sutrupinta aitrioji paprika, Druska, 500g spagečių,
 
 
60g tarkuoto avies pieno sūrio.
 

Paruošimas



Dideliame inde sumaišykite šviežią rikotos sūrį, sviestą, "Ricotta Salata" sūrį, papriką ir druską.

Dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite makaronus, virkite 8-10 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite, pasilikite 2 valgomuosius šaukštus nuoviro. Sudėkite makaronus į rikotos mišinį, supilkite paliktą nuovirą. Gerai išmaišykite, apibarstykite sūriu ir patiekite karštą.

Makaronų patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Austeja