Šaltinis:
Jums reikės
 
4-6 porcijos:
 
 
150g žalių šparaginių pupelių, sutvarkytų ir supjaustytų,
 
 
500g rupių miltų spagečių,
 
 
90g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
1 skiltelė susmulkinto česnako,
 
 
2 stiebeliai supjaustyto saliero,
 
 
20 vyšninių (mažyčių) pomidorų, supjaustytų ketvirčiais
 
 
3 mažos cukinijos, supjaustytos šiaudeliais,
 
 
1 geltonoji paprika, sėklas išimti, supjaustyti mažais kubeliais,
 
 
90g smulkintos vakarutės,
 
 
1 valgomasis šaukštas baltojo vyno acto, druska ir šviežiai malti juodieji
 
 
pipirai.
 

Paruošimas



Dideliame pasūdyto vandens kiekyje pavirkite šparagines pupeles, kol jos suminkštės, virkite apie 7 minutes. Nukoškite.

Dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite spagečius, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite. Sudėkite į patiekimui skirtą indą ir įpilkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus. Išmaišykite. Sudėkite smulkintą česnaką, šparagines pupeles, salierus, pomidorus, cukiniją, papriką, vakarutę, likusį aliejų ir actą. Gerokai pagardinkite druska ir pipirais. Netrukus patiekite į stalą.

Makaronų patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
rimantukas 10men.