Šaltinis:
Jums reikės
 
4-6 porcijos:
 
 
2 raudoni supjaustyti svogūnai,
 
 
1-2 džiovintos sutrupintos aitriosios paprikos,
 
 
6 valgomieji šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
 
 
3 skiltelės susmulkinto česnako,
 
 
4 sūdytos ančiuvių filė,
 
 
750g prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir smulkiai supjaustyti,
 
 
1 indelis (lOOg) juodųjų alyvuogių,
 
 
1 valgomasis šaukštas sūrime marinuotų kaparių, supjaustyti,
 
 
500g spagečių,
 
 
1 valgomasis šaukštas susmulkintų petražolių.
 

Paruošimas



Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 5 minutes pakepinkite svogūną ir paprikas. • Sudėkite česnaką ir ančiuvius ir kepkite apie 5 minutes ant mažos ugnies, trindami ančiuvius šakute, kol jie išsileis aliejuje. Įmaišykite pomidorus ir pakaitinkite apie 15 minučių. Sudėkite alyvuoges, kaparius ir troškinkite dar 5 minutes.

Spagečius išvirkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir sudėkite į padažą. Apibarstykite petražolėmis ir patiekite į stalą.

Makaronų patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
?????????