Šaltinis:
Jums reikės
 
4-6 porcijos:
 
 
400 g. žaliųjų supjaustytų šparaginių pupelių,
 
 
500 g. lakštinių,
 
 
6-8 šviežios bulvės, supjaustytos kubeliais,
 
 
1 porcija pastos be graikinių riešutų (žr. receptą: "Spagečiai su graikinių riešutų pasta"),
 
 
3 valgomieji šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
 
 
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
 
 
30 g. parmezano, supjaustyto plonomis riekelėmis,
 
 
baziliko šakelių papuošimui.
 

Paruošimas



Sudėkite šparagines pupeles į didelį kiekį pasūdyto vandens ir pavirkite 3-4 minutes, kad liktų apykietės. Nukoškite ir padėkite šalia.

Lakštinius sudėkite į didelį kiekį verdančio pasūdyto vandens ir virkite 5 minutes. Ten pat sudėkite bulves ir virkite dar 7-8 minutes, kol lakštiniai ir bulvės suminkštės. Nukoškite, pasilikite 3 valgomuosius šaukštus nuoviro ir sudėkite lakštinius ir bulves į serviravimui skirtą indą.

Į pastą supilkitę aliejų ir paliktą nuovirą. Masę sudėkite ant lakštinių ir bulvių, taip pat sudėkite šparagines pupeles ir gerai išmaišykite. Pagardinkite pipirais ir parmezanu. Papuoškite baziliko lapeliais ir patiekite karštus.

Makaronų patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Aronas