Šaltinis:
Jums reikės
 
4-6 porcijos:
 
 
125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
4 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako,
 
 
175g baltos duonos džiūvėsėlių,
 
 
2 valgomieji šaukštai smulkiai kapoto šviežio raudonėlio arba 2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto raudonėlio,
 
 
500g spagečių,
 
 
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų.
 

Paruošimas



Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 1 minutę. Sudėkite duonos skrebučius bei raudonėlį ir kepinkite apie 3 minutes, kol duona apskrus. Nuimkite nuo ugnies.

Į didelį puodą pasūdyto verdančio vandens įdėkite spagečius, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir dėkite į keptuvę su keptais duonos skrebučiais. Maišydami kaitinkite ant vidutiniškos ugnies apie 1-2 minutes, kad padažas gerai susimaišytų su spagečiais. Užberkite pipirų ir patiekite karštus.

Makaronų patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Austeja