Šaltinis:
Jums reikės
 
4 porcijos:
 
 
90ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
2 skiltelės susmulkinto česnako,
 
 
750g supjaustytų sagos dydžio grybų,
 
 
Druska, šviežiai grūsti juodieji
 
 
pipirai,
 
 
250g pancetos ar kumpio gabalėlių,
 
 
500g spagečių,
 
 
2 valgomieji šaukštai smulkiai
 
 
kapotų petražolių,
 
 
120g šviežiai tarkuoto avies pieno
 
 
sūrio arba parmezano.
 

Paruošimas



Į didelę keptuvę įpilkite 4 valgomuosius šaukštus aliejaus ir pakaitinkite ant vidutiniškai karštos ugnies. Sudėkite česnaką ir kepinkite jį apie 3 minutes, kad gražiai pagelstų Sudėkite grybus ir kepkite apie 10 minučių, kol jie suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais. Likusį aliejų supilkite į mažą keptuvę ir vidutiniškai pakaitinkite. Sudėkite pancetą/kumpį ir apkepinkite 3-4 minutes, kad gražiai apskrustų. Pancetą sudėkite į keptuvę su grybais. Gerai išmaišykite ir pakepinkite ant mažos ugnies dar 2 minutes.

Tuo tarpu dideliame pasūdyto vandens kiekyje išvirkite spagečius, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Gerai nukoškite ir sudėkite į keptuvę su grybų mišiniu. Maišydami dar pakepinkite 1 minutę. Sudėkite petražoles ir pagardinkite pipirais. Dar kartą išmaišykite ir perdekite į serviravimui skirtą indą. Apibarstykite šviežiai tarkuotu sūriu ir patiekite karštus.

Makaronų patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Dukryte