Šaltinis:
Jums reikės
 
4-6 porcijos:
 
 
2 skiltelės smulkinto česnako,
 
 
125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
4 valgomieji šaukštai kedro riešutų,
 
 
4 valgomieji šaukštai šviesių razinų,
 
 
125ml pomidorų pastos (koncentrato), ištirpintos 125ml vandens,
 
 
4 sūdyti ančiuviai, nuplauti ir nukaulinti,
 
 
Druska ir šviežiai grūsti juodieji
 
 
pipirai,
 
 
500g makaronų reginette,
 
 
2 valgomieji šaukštai šviežiai kapotų petražolių.
 

Paruošimas



Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kad truputį pagelstų. Sudėkite kedro riešutus ir razinas, kepinkite apie 3 minutes, kad riešutai apskrustų. Sudėkite pomidorų pastos mišinį. Įdėkite ančiuvius ir kepdami juos 5-10 minučių, sutrinkite šakute, kad jie išsileistų. Pagardinkite druska ir gerokai užberkite grūstų pipirų.

Tuo tarpu į didelį kiekį verdančio pasūdyto vandens sudėkite makaronus ir virkite apie 14 minučių, kad jie liktų apykiečiai. Nukoškite, pasilikite apie 2 valgomuosius šaukštus nuoviro. Makaronus ir 1 šaukštus nuoviro sumaišykite su padažu. Pakratykite juos keptuvėje, apibarstykite sūriu ir patiekite karštus.

Makaronų patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Martynas