Šaltinis:
Jums reikės
 
4 porcijos:
 
 
60ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
1 didelis plonais griežinėliais supjaustytas svogūnas,
 
 
5 mažos susmulkintos cikorijos galvutės,
 
 
Druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai,
 
 
500g spagečių,
 
 
125ml riebios grietinės,
 
 
250g švelnaus kieto sūrio, supjaustyto mažais kubeliais,
 
 
2 arbatiniai šaukšteliai šviežiai,
 
 
tarkuoto muskato riešuto.
 

Paruošimas



Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite svogūnus ir kepinkite apie 5 minutes, kol suminkštės. Sudėkite cikorijas ir gerai išmaišykite. Sumažinkite ugnį ir uždengę patroškinkite 5-7 minutes, kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.

Tuo tarpu į didelį kiekį pasūdyto verdančio vandens sudėkite spagečius ir virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškile ir sudėkite į keptuvę su cikorija. Sudėkite grietinę, sūrį pagardinkite muskatu. Pamaišykite ir pakepinkite ant didelės ugnies dar 2 minutes. Perdekite į serviravimui skirtą indą ir patiekite karštus.

Makaronų patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Gytis