Makaronai su grybų padažu
Makaronai su grybų padažu
Autorius: Virtuvės guru
Jums reikės
8
nedideli baravykai,
 
2 šaukštai
miltų,
 
400 g
lakštinių,
 
1 l
įvairių miško grybų,
 
100 ml
grietinėlės,
 
 
druskos,
 
1 šaukštas
tarkuoto parmezano sūrio,
 
arbatinis šaukštelis
sojų padažo,
 
 
pipirų.
 
200 ml
sultinio,
 
2 šaukštai
sviesto,
 

Paruošimas

Nuvalykite šviežius grybus, nuplaukite, nuvarvinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Gilioje keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite grybus, vis pamaišant kepkite, kol susigers skystis. Pasūdykite, pagardinkite pipirais. Suberkite miltus, išmaišykite. Visą laiką maišant, pamažu supilkite sultinį ir grietinėlę.

Sumažinkite ugnį ir pavirkite padažą maždaug 10 min. Vadovaujantis nurodymais ant pakuotės, išvirkite makaronus. Pagardinkite grybų padažą sojų padažu, įberkite prieskoninių žolelių: čiobrelių, rozmarinų arba šalavijų.

Keptuvėje išlydytame svieste trumpai apkepkite puselėmis pjaustytus baravykus. Į lėkštę dėkite makaronų, ant viršaus užpilkite padažo, užberkite tarkuoto parmezano, papuoškite keptais baravykais.

Makaronų patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)