Obuolių omletas
Obuolių omletas
Autorius: Sefas
Jums reikės
 
Truputis cinamono,
 
100 g
Sviesto,
 
50 g
Sviesto,
 
0.5 l
Pieno,
 
0.5 kg
Obuolių,
 
250 g
Miltų,
 
4
Kiaušinių baltymai,
 
6
Kiaušiniai,
 
50 g
Cukraus,
 
 
Truputis druskos.
 

Paruošimas

Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, pakepinkite svieste ir apibarstykite cinamonu.

Į dubenį įmuškite kiaušinius, išplakite, suberkite cukrų, druską, supilkite pieną, viską išmaišykite, tuomet suberkite miltus ir tešlą išplakite, kad neliktų gumuliukų.

Į kaptuvėje įkaitintus riebalus plonu sluoksniu pilkite paruoštos tešlos, ant viršaus vienodai išdėliokite paruoštus obuolius ir vėl užpilkite tešla.

Apkepkite iš abiejų pusių.

Taip keptus omletus į stalą paduokite karštus.

Kiaušinių patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Mindaugas