Grietinėje troškinti baklažanai
Grietinėje troškinti baklažanai
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
druskos,
 
 
aliejaus,
 
 
3-4 svogūnai,
 
 
2-3 skiltelės česnako,
 
 
2 šaukštai miltų,
 
 
1 stiklinė grietinės,
 
 
1 kg baklažanų,
 
 
pipirų,
 
 
žalumos.
 

Paruošimas

Parinkti baklažanus vienodo dydžio, supjaustyti griežinėliais 1,5 cm storio, pabarstyti druska ir pipirais ir palaikyti po svoriu ir leisti nubėgti sultims. Po to pavolioti miltuose ir pakepinti ant silpnos ugnies. Žiedais pjaustytus svogūnus taip pat pakepinti
aliejuje ir įdėti smulkintą česnaką. Į storesnį puodą dėti apkepintus svogūnus ir apkepintus baklažanus eilėmis. Po to 1 šaukštą miltų išmaišyti nedideliame kiekyje grietinės, po to supilti likusią grietinę, įdėti druskos ir šiuo mišiniu užpilti baklažanus ir svogūnų mišinį. Uždengus troškinti 25-30 min. ant silpnos ugnies. Patiekiant pabarstyti žaluma.

Daržovių patiekalas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Gabija