Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas
Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
druskos.
 
 
4 kiaušiniai,
 
 
250 šoninės,
 
 
250 g dešros,
 
 
250 g aštraus fermentinio sūrio,
 
 
100 g pievagrybių,
 
 
1/2 stiklinės grietinės,
 
 
1 kg bulvių,
 
 
pipirų,
 
 
svogūnas,
 

Paruošimas


Bulves išvirti su lupenomis. Kai išvirs, nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pakepinti šoninę, sudėti dešrą ir svogūnus. Atskirai iškepti pievagrybius. Į kepimo skardą sudėti šoninę, bulves, kietai virtus kiaušinius, dešrą ir grybus, apipilti grietine, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol susigers didžioji dalis grietinėlės, o sūris išsilydys ir apskrus.

Apkepas paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Luka