Žemaitiška cibulynė
Autorius: inviktus
Jums reikės
1 litrai
Vanduo
 
1 vienetas
Svogūnas
 
2 vienetas
Silkė
 

Paruošimas

Silkę sausau nušluostyti, ir storai suvynioti į švarų popierių. Kepti ant žarijų. Iškepus nuo silkės nuimti popierių, išimti kaulus supjaustyti gabaliukais ir sudėti į virintą vandenį. Palaikyti 1-2 val. Pridėti pipirų, griežinėliais supjaustyto svogūno, acto. Sriubą valgyti šaltą su karštomis bulvėmis, virtomis su lupenomis.

Skanaus

Skanaus!
Gairės: Silkė, Svogūnas, Vanduo.
 
 
Rašyti komentarą

 
To Cafe
2018-12-29 06:19:27
Boboms nesuprasti!!!
PETRAS
2014-11-27 15:57:47
KEPAME,ŽIDINIO ŽARIJOSE, ARBA ŠAŠLIKINĖJE, ŽARIJOSE.
PETRAS
2014-11-27 15:53:42
CIBULYNĖ: DVI SILKĖS SUVYNIOJAMOS Į KEPIMO FOLIJĄ IR KEPAMOS APIE 15 MIN. ATŠALUS JĄ IŠLUPTI IŠ FOLIJOS IR TRUPINTI SILKĘ IŠRENKANT KAULUS AŠAKAS, SUPILTI Į 3 L. VIRINTĄ VAVDENĮ,SMULKIAI SPJAUSTYTI 2 VIDUTINIO DYDŽIO SVOGŪNUS,SUTRINTI VIRINTĄ BULVĘ VIDUTINIO DYDŽIO, ĮPILTI CITRINOS RŪGŠTIES, CUKTAUS, TRUPUTĮ DRUSKOS, SALDRŪGŠČIAI IR ATVĖSINTI ŠALDYTUVE BENT VALANDĄ. VALGOMA SU KARŠTA NELUPTA BULVE. JŪS MAN DĖKOSITE UŽ SKONĮ.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Slavuncia