Šaltinis:
Jums reikės
 
1 butelis raudonojo vyno,
 
 
400 ml romo,
 
 
cinamono lazdelė,
 
 
1 cm dydžio imbiero gabalėlis,
 
 
3-4 gvazdikėliai,
 
 
200 g cukraus,
 
 
1/2 stiklinės razinų, figų,
 
 
saujelė migdolų.
 

Paruošimas



Į indą supilkite vyną, romą, suberkite prieskonius, smulkiai supjaustytą imbierą, susmulkintas figas, razinas bei migdolus ir pakaitinkite, bet neužvirinkite. Uždenkite ir palikite nakčiai pritraukti. Prieš patiekdami punšą, dar kartą trumpai jį pakaitinkite. Patiekite karštą.


Gėrimas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (184)
Emilijus