Šaltinis:
Jums reikės
 
25 l beržų sulos,
 
 
1 kg jaunų pušies ūglių,
 
 
1 kg cukraus,
 
 
1 šaukštas citrinų rūgšties.
 

Paruošimas



Pušų ūglius gerai nuplaukite, paskui nuplikykite verdančiu vandeniu ir dar kartą perplaukite šaltu vandeniu. Į statinaitę įdėkite išplautus ūglius ir užpilkite iki 80 laipsnių pakaitintą beržų sulą.

Palaikykite 6-7 valandas. Tuomet sulą nupilkite, perkoškite, suberkite cukrų ir citrinų rūgštį. išmaišykite ir supilstykite į iškaitintus stiklainius arba butelius. Sandariai uždarykite ir kaitinkite 90-95 laipsnių temperatūroje 25 min. Paruošta sula turi specifinį pušų aromatą ir malonų skonį.

Gėrimas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (176)
Simona