Šaltinis:
Jums reikės
 
250 g braškių,
 
 
150 g šilauogių,
 
 
120 g aviečių,
 
 
1 persiko,
 
 
30 g šviežių mėtų lapelių,
 
 
pagal skonį apelsinų sirupo,
 
 
putojančio mineralinio vandens.
 

Paruošimas



Persiką supjaustykite griežinėliais ir kartu su uogomis (braškes prieš tai susmulkinkite) sudėkite į didelį stiklinį ąsotį. Įpilkite apelsinų sirupo ir sudėkite mėtų lapelius. Uždenkite ir laikykite šaldytuve apie valandą. Užpilkite putojančiu vandeniu ir patiekite.

Gėrimas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
mit
Gabija