Šaltinis:
Jums reikės
 
125 g sviesto;
 
 
200 g cukraus;
 
 
1 pak. vanilinio cukraus;
 
 
4 kiaušiniai;
 
 
300 g miltų;
 
 
1 arb. š. kepimo miltelių;
 
 
75 ml pasukų;
 
 
5 valg. š. apelsinų likerio;
 
 
1 apelsino tarkuota žievelė;
 
 
75 g smulkiai kapotų apelsino žievelių;
 
 
Riebalų formai patepti;
 
 
150 g cukraus pudros.
 

Paruošimas



Sviestą išsukti iki labai purios masės. Po truputį suberti cukrų bei vanilinį cukrų. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, o pasukas su tarkuota apelsino žievele. Į kiaušinių ir sviesto masę sudėti miltus pakaitomis su pasukų mišiniu. Vėliausiai suberti kapotas apelsinų žieveles. Tešlą dėti į riebalais išteptą keturkampę pailgą formą ir kepti iš anksto įkaitintoje iki 200°C temperatūros orkaitėje apie 70 min. Pyragą gerai ataušinti. Cukraus pudrą išmaišyti su trupučiu vandens ir užpilti ant pyrago.



url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
dvynukes Emilija ir Dzesika