Kepta lydeka
Autorius: Drugelis
Jums reikės
1 kilogramai
Lydeka
 
2 šaukštai
Aliejus
 
1 šaukštai
Kvietiniai miltai
 
1 vienetai
Citrina
 
2 šaukštai
Grietinė
 
 
Druska
 
 
Juodieji pipirai
 

Paruošimas

Paruoštą lydeką nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, jeigu turite žuvies prieskoniais. Lydeką sudėkite į keptuvą su įkaitintu aliejumi, užpilkite grietinės, miltų, išspaustos citrinos sulčių mišiniu ir kepkite orkaitėje kartais palaistant susidariusiomis sultimis.
Iškeptą, supjaustyta lydeką dėkite į pusdubenį ir užpilkite tuo pačiu padažu kuriame kepė. Prie žuvies duokite virtų bulvių, bulvių košės ar duonos, žalių ar raugintų kopūstų, papuoškite salotomis, agurkais, alyvuogėmis ar kitomis daržovėmis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)
Deividas