voveraičių padažas
Autorius: tuktuk
Jums reikės
 
voveraitės
 
 
svogūnas
 
 
pienas
 
 
miltai
 

Paruošimas

nuplauname, išvalome ir išverdame pasūdytame vandenyje voveraites(nuo užvirimo apie 7min.), pakepiname svogūna, sudedame voveraites, pakepiname kartu apie 5 min. tada dedam šaukštą miltų išmaišom ir įpilam pieno stiklinę, maišome kol padažas sutirštėja iki norimos konsistencijos.

padažo panaudojimas platus : tiesiog dėti ant bulvių ar makaronų, prie cepelinų ar virtinių jis irgi labai tiks :)

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
egle
2010-10-08 20:02:16
man skaniausia ant virtu bulvių cepelinų
sigita
2010-10-08 01:37:15
nerealiai skanu ant bulviu koses...
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (173)
Adas