Voveraičių sriuba
Autorius: kabuke
Jums reikės
 
Virtos voveraitės
 
 
Svogūnas
 
 
Sviestas
 
 
Sultinio kubelis
 
 
Ryžiai
 
 
Pipirai
 
 
Grietinė
 
 
Druska
 
 
Bulvės
 

Paruošimas

Pilame į puodą vandens, ir dedame nuskustas, supjaustytas kubeliais bulves virti. Tuo metu į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, ir supjaustytą svogūną apkepti, vos tik svogūnai apkepa, dedame prie jų virtas voveraites kepti. Baiginėjant apkept, dedame grietinę, ir pora minučių dar pakepinam. Tada visą šitą gėrį su visomis sultimis pilame į puodą su verdančiomis bulvėmis. Beriame saują ryžių, druskos, pipirų pagal skonį ir sultinio kubelį. Verdame gerą pusvalandį. Skanaus.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
emilija