Sluoksniuotas obuolių pyragas
Autorius: inviktus
Jums reikės

Paruošimas

Miltus, manus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir cukrų sumaišyti. Kepimo formą įštepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais ar miltais. Tada dėti paruošto miltų mišinio ant viršaus burokine tarka užtarkuoti obuolių ir taip sluoksniuoti iki galo. Apatinis ir viršutinis sluoksnis turi būti miltų.  Ant viršaus kloti plonas sviesto riekutes. Kepti apie valandą nekarštoje orkaitėje. Iškepusį pyragа galima apbarstyti cukraus pudra ar cinamonu.

Skanaus

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kristina
2013-04-07 15:49:58
Labai skanus pyragas, paprastas, nereikalaujantis daug pastangu ir labai skanus! Mano seima ji labai megsta;)
Aknea
2012-08-29 17:26:32
hei visi! tuos sausuosius produktus lygiom dalim reikia maisyti, pati dariau zinokit labai labai skanus isejo, ypac valgomas su ledais :)
kepėja
2012-07-31 15:07:27
o kam kepimo milteliai? kad net kiaušinių, kokios grietinės ar sviesto nėra... ką jie turėtų iškelt?
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)