Lietuviški šaltibarščiai
Autorius: inviktus
Jums reikės
2 kilogramai
Kiaušiniai virti
 
75 gramai
Svogūnų laiškai
 
2 litrai
Kefyras
 
1 arbatinis šaukštelis
Krapai
 
1 vienetas
Ilgavaisis agurkas
 
1 litras
Burokėliai
 

Paruošimas

Į pakankamai didelį dubenį dedame supjaustytą agurką, svogūnų laiškus, krapus, marinuotus burokėlius su visu skystimu. Užpilame kefyru (skaniausia būna su rugpieniu šaltibarščiams su krapais). Papipiriname, įberiame cukraus žiupsnelį, druskos. Išmaišome, ir patiekiame su virtomis bulvėmis. Virtus kiaušinius susmulkiname ir pagardiname šaltibarščius.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
efrfn
2012-03-24 17:46:54
nu as tai dedu saldaus braskinio jogurto
Patarimas
2012-03-16 12:34:05
As i sriuba dar pilu saldzios grietineles. Skaniau.
Barbora
2012-03-16 12:27:59
Supjaustytus svogunu laiskus reikia patrinti saukstu su druska. O marinuotu burokeliu skysti i sriuba reikia pilti atsargiai, kad nebutu per rugstu.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Ugnė