Sriuba taupi piniginei, sveika, gardi skrandukui :-)
Autorius: kristulka26
Jums reikės
1 vienetas
svogūnas
 
1 vienetas
kopūstas
 
2 vienetai
morkos
 
2 vienetai
lauro lapas
 
300 gramai
faršas(kiauliena-jautiena)
 
 
druska
 
5 vienetai
bulvės
 

Paruošimas

Morkas, bulves nulupame, nuplauname, bulves supjaustome kūbeliais, morkas sutarkuojame burokine tarka, kopūsto (nedidelę) galvutę nuplauname ir supjaustome, dedame į puodą, užpilame vandens, pabarstome pagal skonį druskos ir verdame 20 min.

Paruošiame per tą laiką faršą : Supjaustome smulkiai svogūno(jei mėgstate) pabarstome druskytės, pipirų ir gerai išmaišome faršą.

Po 20 min. virimo sriubytės kukuliukais sudedame faršą, dar pavirsime 10 min.

Skanaus.

Sriubytės puodą išsivirti kainuoja: (rašau pagal savo prekių kainų, gali skirtis +- 1 lt.)

2 morkos 0,53 lt

5 bulvės 0,89 lt

kopūsto galva 1,70 lt

svogūno galva 0,18 lt

300 gr. faršo 3,36 lt

Taigi bendra suma man gavosi pilno puodo gardžios , sveikos sriubytės 6,66 lt.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
vaida
2011-03-22 21:14:14
tai jau taip,seniai taip darome,bet tik morkas pakepinu su svogunu,ir dar dedu zverienos prieskoniu jie visur tinka.....
nerike
2010-09-02 13:28:42
zinau sita sriuba, mano pati megstamiausia ji :)
nerike
2010-09-02 13:28:23
zinau sita sriuba, mano pati megstamiausia ji :)
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
gabija ivoskaite