Tortukas Tinginiukė
Autorius: Renata_Bo
Jums reikės
 
papuosimai
 
1 vienetas
citrina
 
2 stiklinės
cukrus
 
1 indelis
grietine 30% riebumo
 
1 pakelis
biskvitas
 

Paruošimas

I dubeneli dedam visa grietine, dadedame cukraus pagal skoni, kuo saldziau tuo skaniau, isspaudziame apie 10 lasu citrinos arba 3-4 citrinos rugsties( turi jaustis lengvas rugstumas) ir viska suplakame. Plakimas baigtas kai mase padides beveik dvigubai. Imam biskvita ir ispilam apie 30% suplaktos mases, tolygiai isskyrstom po visa biskvita. Dedam ant virsaus 2 biskvita ir kartojame veiksmus, tada trecia ir ispylam likusia mase, tolygiai isskyrrstom ir aptepam sonus. Papuosymui tinka bet kas ka rasyte savo virtuveje, sokoladas, vaisiai, uogiene. Tarp biskvitu galima ideti zele gabaliukus, sviezius ar konservuotus vaisius, razinas ir taip toliau bet jei kisene kartais ir neleistu, nenusiminkyte - skonis nuo to praktiskai nenuketes.Kai tortukas parostas ji reikia padeti i saldytuva minimum 30 min, skaniausias kai pastovi ten ilgiau , pvz. per nakti. Skanaus!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
gintariux
2013-05-04 11:02:05
o grietines cia reikia mazas ar dideli indeli?
aescbydill
2010-07-16 19:24:09
relation down simulation
lawfordmon
2010-07-16 19:22:59
aerosols thermohaline warmer
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Milena