Pikantiški grybai
Autorius: Eliukas
Jums reikės
1 kilogramas
Svogūnų
 
1400 gramų
Sūdytų grybų
 
10 vienetai
Lauro lapų
 
5 vienetai
Kvapnieji pipirai
 
5 vienetai
Gvazdikėliai
 
250 gramų
Cukraus
 
0.5 stiklinės
Acto
 

Paruošimas

 Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuotame puode troškinami ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Po to sudedami grybai, suberiamas cukrus ir dar kelias minutes maišant kaitinama. Į puodą supilamas actas, viskas išmaišoma ir pusvalandžiui paliekama uždengtame puode. Ataušęs troškinys sudėliojamas į pusdubenius, puošiamas grybų kepurėlėmis ir petražolių ar kitų žalumynų šakelėmis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Martynas