Autorius: kabuke
Jums reikės
 
kiaulienos nugarinė be kaulo
 
 
druska
 
 
pipirai
 
 
česnakų milteliai
 

Paruošimas

Mėsytę įtriname prieskoniais ir dvi paras paliekame marinuotis. Išimame porai val. ant rankšluosčio, kad apdžiūtų. Suvyniojame į marlės gabalą, ir aprišame tvirtu siūlu. Sausoje vietoje pakabinam ir paliekam dviem - trim savaitėm džiūti. (mes pakabinom prie radiatoriaus, ir po 2 sav. jau valgome).

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Jura18
2011-11-11 11:06:20
Palendrica-tai lenkiskas pavadinimas.
Kabuke
2009-12-23 10:39:13
Nesipykstam mes :) aš būtent tą ir turėjau omeny, kad kaime taip vadina, galvojau kad tik dzūkijoj, bet klydau, va matau :)))
Tutsi
2009-12-23 09:33:06
nesipykit mergaites... "polendrica" daug kur kaimuose taip sako. Pas mus irgi mociute taip sakydavo, nors mes ne dzukai. Ir po siai dienai taip vadinam rukyta nugarines gabala. :))
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Kalista