Kepta menkė tešloje
Autorius: kristulka26
Jums reikės
2 vienetas
menkė
 
100 gramų
miltai
 
2 vienetai
Kiaušiniai
 
1 vienetai
citrina
 
 
prieskoniai
 
4 skiltelės
česnakas
 

Paruošimas

Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku.

Kiaušiniai išpakami, suberiami miltai ir supilama 0,5 stiklinės vandens, pabarstome druskos ir prieskonių mėgstamų.

Menkė apvoliojama tešloje ir dedama kepti į įkaitintą keptuvę.

Papjaustome citrinos, o žievelę per smulkę tarką patarkuojame ant žuvies, skanaus

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Doroteja