Dėdės Rudenėlio salotos
Autorius: kabuke
Jums reikės
2 vienetai
Virti burokėliai
 
1 vienetas
Svogūnas
 
1 kilogramas
Rauginti kopūstas
 
 
Aliejus
 

Paruošimas

Raugintus kopūstus sudedame į dubenį, supjaustome svogūną, sutarkuojame du virtus vidutinio dydžio burokėlius ir viską dedame į kopūstus. Pilame šlakelį aliejaus, viską sumaišome - salotos paruoštos Skanaus

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Natalja
2010-01-12 14:16:56
Aš irgi gaminu tokias salotas, bet dar įdedu ar konservuotų pupelių, ar konservuotų žirnelių, maltų juodųjų pipirų ir šiek tiek druskytės (aišku, be jos sveikiau).
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Deividas