Bulvių-grybų apkepas
Autorius: kabuke
Jums reikės
 
Pipirai
 
 
Pienas
 
2 vienetai
Kiaušiniai
 
1 kilogramas
Grybai
 
1 indelis
Grietinė
 
 
Druska
 
1 kilogramas
Bulvės
 
 
Aliejus
 
1 vienetas
Svogūnas
 

Paruošimas

Grybus išverdam, ir nukošiam per kiaurasamtį. Supjaustome kubeliais svogūną, dedame į keptuvę su grybais ir kepame aliejuje (nedideliam kiekyje). Paprieskoniuojam, supilam grietinę ir dar kelias minutukes patroškinam. Bulves nuskutame, sutarkuojame burokine tarka. Į tarkius dedam druskos, kiaušinius, pilam pieną, aliejaus porą šaukštų ir viską išmaišome gerai. Pusę tarkių dedame į skardą išteptą aliejumi, ir gražiai padengiam dugną, ant viršaus dedam keptus grybus, ant jų - vėl tarkius likusius. Šaukštu gražiai visą skardos turinį paspaudžiame. Šauname į orkaitę 200laipsnių ir kepame kol viršus gražiai parus.

Skanaus Valgome su grietine

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Reda
2010-01-25 14:21:20
Aciu uz recepta super
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Aronas