Bulvių valtelės
Autorius: kabuke
Jums reikės
1 vienetas
Svogūnas
 
3 gabalėliai
Silpnai sūdyta silkių filė
 
4 šaukštai
Majonezas
 
500 gramai
Grybai
 
6 vienetai
Bulvės
 

Paruošimas

Bulves išverdame su lupena. Išverdame ir grybus (tinka bet kokie-svarbu, kad valgomi :), gal voveraitės nelabai). Bulves nulupame, perpjauname pusiau ir išskobtuojame vidų (kad būtų galima įdėti įdaro). Grybus sumalame, įpjaustome svogūną, silkių filė kubeliais ir įdedame majonezo ir viską sumaišome. Į paruoštas bulves dedame įdaro. Skanaus :)

Puiki užkandėlė :)

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Domas