Prancūziška saldi svogūnų sriuba
Autorius: Gaspadinelt
Jums reikės
8 vienetai
dideli svogūnai
 
60 gramai
sviestas
 
2 arbatiniai šaukšteliai
cukraus pudra
 
0.5 litrai
daržovių arba vištienos sultinys
 

Paruošimas

Sviestą ištirpinti puode.
 

Kai sviestas išsilydys, į puodą sudėti plonais griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepinti tol, kol svogūnai suminkštės (apie 20-30 min).
 

Tuomet įdėti cukraus pudros ir viską kepinti dar apie pusvalandį arba kol svogūnėliai taps auksinės spalvos.
Galiausiai supilti sultinį ir sriubytę pavirti dar apie 10 min.
 

www.gaspadine.lt

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (188)
Erikas