Sotus Pyragas
Autorius: kabuke
Jums reikės
1 pakelis
Sviesto
 
1 arbatinis šaukštelis
Vanilinio cukraus
 
4 pakelių
Sausainių "Gaidelis"
 
2 pakelio
Pieniško šokolado plytelės
 
1 stiklinės
Cukraus
 
1 saujos
Aguonų
 
3 pakelių
Varškės
 

Paruošimas

Sviestą, varškę, cukrų, aguonas, vanilinį cukrų ištriname iki vientisos masės. Išdėliojame sausainius ant lentelės (tinka bet kokie sausainiai, tik svarbu, kad būtų tiesiais krašteliais, kad lygiai susidėliotų). Išdėliojame taip, kaip norėtume, kad būtų tokio dydžio mūsų pyragas. Tepame ant viršaus varškės ir sviesto masę, tada vėl sausainius dėliojame ir taip sluoksniuojam. Viršutinis sluoksnis turi būti sausainių. Paslėgiam nakčiai pyragą ir dedame į šaldytuvą. Kitą diena ištirpiname šokoladą, aptepame pyragą ir trumpam (kol šokoladas sustings) dedame į šaldytuvą. Mūsų šeimynai labai skanus ir labai sotus pyragas :) SKANAUS

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
justina
2012-03-23 16:30:46
pyragas nuostabus lengva padaryti nors man 10 metu, bet as dariau mano visai seimai labai patiko. RECEPTA pnaudoti reikia patariu issokepkit labai skanu dabar svenciu proga kepu tik ta pyraga ir nei laikas nei labai daug pinigu zodziu kepkit ir ragaukit
braske
2011-05-25 16:33:13
be proto skanus pyraga, superinis, galima liezuvi praryti ji valgant :) o ir pagaminti labai lengva, ir visuomet gaunasi, jega receptas ;)
Daiva
2011-01-27 13:42:43
Seni,geri laikai-manau visoms mamytes tokius torciukus darydavo...;)as ir ati neperseniausiai dariau-kas ragavo pirma karta liko patenkinti ir maloniai nustebinti,kad tiek daug vargti nereikia...tik as darau siek tiek kitaip-virsutinis sluoksnis ne sausainiai,o varskes mase ir nededu i saldytuva nakciai suslegto(neslegiu aplamai),o viska darau is karto ir tik tada i saldytuva...:)
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
dvynukes Emilija ir Dzesika