Pieniška sriuba su aguonomis
Autorius: Gaspadinelt
Jums reikės
6 stiklinės
pienas
 
1 stiklinės
aguonos
 
2 vienetai
kiaušinių tryniai
 
2 šaukštai
lazdyno riešutai
 
3 šaukštai
varškė
 

Paruošimas

Drusko, cukraus pagal skonį, taip pat rekomenduojami gvazdikėliai ir cinamonas.

 

Aguonos, nuplikytos verdančiu vandeniu, 24 val. mirkomos. Nusunktos sumalamos. Pienas užvirinamas su prieskoniais ir sumaltomis aguonomis. Į karštą sriubą pamažu pilami kiaušinio tryniai, išsukti su cukrumi, beriami susmulkinti riešutai. Į sriubą prieš tiekiant įberiama pro sietelį ištrintos varškės.

Sriuba valgoma šalta.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Slavunecka.