Obuolių ir erškėtuogių sriuba
Autorius: Gaspadinelt
Jums reikės
2 stiklinės
obuolių sultys
 
2 stiklinės
erškėtrožių sultys
 
2 stiklinės
vanduo
 
2 šaukštai
krakmolas
 
2 vienetai
kiaušinio baltymai
 

Paruošimas

Rekomenduojama citrinos, žievelė, lazdyno riešutai, cukrus.

 

Vanduo su citrinos žievele ir cukrumi užvirinamas, supilamas šaltame vandenyje išmaišytas krakmolas ir sultys. Kiaušinio baltymai išplakami iki stangrumo ir šaukšteliu dedami į verdantį pasaldintą vandenį, paskui (po 1 min.) kiaurasamčiu išgriebiami.

 

Sriuba tiekiama su kapotais riešutais ir virtais baltymais. Tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (188)
Austėja