Kreminė porų sriuba
Autorius: Gaspadinelt
Jums reikės
1 vienetas
svogūnas
 
1 vienetas
nuskusta bulvė
 
4 vienetai
porai
 
200 mililitrai
riebi grietinėlė
 

Paruošimas

Riekės sviesto, drusko, juodųjų pipirų


Svogūną supjausčius, kepti svieste ant nedidelės ugnies taip, kad suminkštėtų, bet neparuduotų. Įpylus truputį vandens įdėti pjaustytą bulvę. Kai šioji išvirs sudėti pjaustytą porą. Jei reikia įpilti vandens, kad tik apsemtų daržoves. Kai porai suvirs, supilti grietinėlę, pasūdyti. Sumalti su blenderiu ir pertrinti per sietą.

 

Per sietą trinti nebūtinai verdančiai karštą, bet ir nelaukti kol visai atšals. Galima valgyti ir šaltą, ir karštą. Jei valgysite karštą, galite naudoti daugiau sviesto. Jei šaltą - su sviestu nepersistenkite.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Slavunecka.