Špinatų sriuba su alyvuogėmis
Špinatų sriuba su alyvuogėmis
Autorius: Virtuvės guru
Jums reikės
 
kietai virti kiaušiniai
 
 
sviesto arba
 
 
špinatų
 
 
ryžių
 
50 g
žalių svogūnų laiškų
 
 
alyvuogių aliejaus
 
15-20
alyvuogių
 
 
petražolių
 
 
arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
 
 
druskos
 

Paruošimas

Špinatus perrenkame, nuplauname, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Svogūnų laiškus nuplauname, smulkiai supjaustome. Supjaustytus špinatus ir svogūnus patroškiname svieste, kol suminkštėja. Po to įpilame reikiamą vandens kiekį, pasūdome, užverdame, sudedame nuplautus ir nuvarvintus ryžius, alyvuoges, įberiame pipirų, jeigu reikia, pasūdome ir verdame, kol suminkštėja ryžiai. Išvirtą sriubą pilame į lėkštes, pabarstome kubeliais supjaustytais kiaušiniais, petražolių lapeliais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Paulina