Rūgštynių sriuba su grietine
Rūgštynių sriuba su grietine
Autorius: Virtuvės guru
Jums reikės
 
svogūnas
 
 
kiaušinių tryniai
 
 
vandens arba mėsos sultinio
 
 
rūgštynių
 
200 g
gietinė
 
 
druska
 
 
cukrus
 

Paruošimas

Rūgštynes perrenkame, nuplauname, nulaužome kotelius, smulkiai supjaustome ir dedame į verdantį vandenį. Suberiame smulkiai supjaustytą svogūną pasūdome, įberiame cukraus Verdame 5 min. atidengtame puode. Kiaušinių trynius išsukame, maišydami užplikome truputį atvėsintu rūgštynių nuoviru ir užbaliname sriubą. Sriubos daugiau nekaitiname, sudedame grietinę ir tiekiame. Valgome su karštomis virtomis bulvėmis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Paulina