Kopūstienė su pupelėmis
Autorius: Miegelis
Jums reikės
0.5 stiklinė
pupelių
 
2 šaukštai
pomidorų padažo
 
2 arbatiniai šaukšteliai
miltų
 
2 šaukštai
taukų
 
3 vienetai
lauro lapai
 

Paruošimas

Jums dar reikės:
500g kiaulienos kaulų
400g raugintų kopūstų
Morka
Svogūnas
šaukštas grietinės
Pipirai
Druska
Pupeles 5-8val. užmerkti ir apvirti. Iš kaulų paruošti sultinį. Raugintus kopūstus užpilti trupučiu sultinio, įdėti pomidorų padažo, taukų, susmulkintą morką ir pamaišant 1,5val. troškinti. Į verdantį sultinį sudėti kopūstus, pupeles ir virti ant lėtos ugnies. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberti prieskonius. Sriubą paskaninti grietine.
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
SAULIUS