Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
Autorius: Šefas
Jums reikės
 
svogūnas
 
 
švieži burokėliai
 
 
petražolės šaknis
 
 
morkos
 
 
sviesto
 
 
miltų
 

Paruošimas

Jums dar reikės:
200g maltos kiaulienos
Druska
100g grietinės
Žalumynai
Morkas, burokėlį, petražolės šaknį sutarkuojame burokine tarka.Svogūną smulkiai supjaustome, pakepiname svieste, įberiame miltų, dar pakepiname, kol miltai pasidaro auksinės spalvos. Pakepintą svogūną sudedame į sutarkuotas daržoves, užpilame 1-1/2l. vandens, sudedame maltą mėsą ir verdame, kol suminkštėja daržovės. Tiekdami sriubą pagardiname grietine, užbarstome susmulkintų žalumynų.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
dovydas