Morkų saldainiai
Morkų saldainiai
Autorius: Virtuvės guru
Jums reikės
 
šiek tiek sviesto
 
 
virtų morkų,
 
 
sukraus,
 
 
malto imbiero,
 

Paruošimas

Nuplautas morkas sutarkuoti, supilti į emaliuotą indą ir sudėti cukrų, išmaišyti mediniu šaukštu. Virti apie valandą, kartais ir mažiau. Baigiant virti įberti imbierų, išmaišyti. Jei šaukšteliu suvoliojus kamuolėlį jis išlaiko formą, vadinasi išvirė. Tada labai plonai patepti pusdubenį sviestu ir mąsę išpilti. Vienodu storiu paskleisti, sulyginti paviršių, leisti sustingti ir apdžiūti. Tada supjaustyti 2×2 cm gabalėliais ir pastumdyti toliau vienas nuo kito, kad per nakty ar parą apdžiūtų. Tai labai skanūs, ir sveiki saldainiai. Skanaus

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (184)
Simutis