Vyšnios su ledais
Vyšnios su ledais
Autorius: Šefas
Jums reikės
 
vyšnių,
 
 
vanilinių arba grietininių ledų,
 
 
romo,
 
 
raudonųjų serbentų želė,
 
 
miltinio cukraus,
 
 
maltas cinamonas
 
 
jodoo šokolado drožlės
 
 
vafliai
 

Paruošimas

Šviežias vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. Sudedame uogas į nedidelį puodą, įberiame cukraus, cinamopnų ir, nustatę mažą kaitrą, užverdame. Uždengiame ir palaikome 2-3 minutes. Paskui sudedame serbentų želė ir ištirpiname. Puodą su vyšniomis laikome šaltai, kol atvėsta. Pagardiname romu. Šiltas persigėrusias vyšnias ir ledus sudedame į keturias aukštas taures. Ant deserto viršaus užbarstome šokolado drožlių. Papuošiame vafliais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (188)
Erikas