Lašiša su špinatais
Lašiša su špinatais
Autorius: Virtuvės guru
Jums reikės
1
taurė balto vyno
 
0.5 kg
špinatų
 
1.2 kg
lašišos filė
 
pagal nuožiūrą
aliejaus
 
1
česnako skiltelės
 
pagal nuožiūrą
grietinės
 

Paruošimas

Lašišos filė supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių. Nupjauti špinatų stiebus. Aliejuje apkepinti smulkintą česnaką, pridėti špinatų. Kepant maišyti. Užpilti balto vyno ir grietinės, dar patroškinti apie 2 min. Špinatus sudėti į didelę lėkštę, ant jų - žuvį ir papuošti.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Simona