Čili troškinys
Čili troškinys
Autorius: Virtuvės guru
Jums reikės
 
faršas
 
 
sūris
 
 
konservuotos arba virtos pupelės
 
 
svogūnai (galima nedėti)
 
 
paprikos (galima nedėti)
 
 
sultinio kubeliai
 
 
pipirų mišinys
 
 
aštresnis pomidorų padažas
 
 
česnakas
 
 
aliejus
 
 
bazilikas
 

Paruošimas

Svogūnus supjaustom pusžiedžiais, papriką stambesniais kubeliais. Viską dedam į keptuvę, po 5 min, sudedam faršą, sultinio kubelius (pasmukintus), prieskonius ir kepinam apie 20 min. Tada viską dedam į puodą (galima ir gilioje keptuvėje, bet aš tokios neturiu), sudedam pupeles, pomidorų padažą ir ytroškinam apie 10 min. Po to sudedam porą skiltelio česnako ir išmaišę nukeliamm. Gerai užfiksuojam dangtį ir paliekam 5 min. Skanaus.Patiekiam su ant viršaus patarkuotu sūriu.


Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (188)
Romena