Pica “Marinara”
Pica “Marinara”
Autorius: šefas
Jums reikės
 
didelės skiltelės česnako
 
 
alyvuogių aliejaus
 
300 g
picos tešla
 
250 g
nulupti pomidorai
 
 
druska
 
 
pipirai
 

Paruošimas

Tešlą apšlakstykite aliejumi (1 šaukštas). Pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir išimkite sėklas. Supjaustykite daržoves smulkiau ir sudėkite ant tešlos paviršiaus. Česnaką supjaustykite smulkiais gabaliukais ir jais apibarstykite pomidorų sluoksnį. Sudėkite prieskonius, vėl viską apšlakstykite aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių), kol tešla švelniai apskrus.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis