Pica “Fungi”
Pica “Fungi”
Autorius: Šefas
Jums reikės
2 šaukštai
aliejaus
 
 
susmulkinto baziliko
 
 
pomidorų padažo
 
 
cukraus
 
 
alyvuogių aliejaus
 
 
Pievagrybių
 
300 g
picos tešlos
 
500 g
šviežių nuluptų pomidorų
 
 
susmulkinta svogūno galvutė
 
galvutė
česnako
 
 
druska
 
 
pipirai
 
130g
“Mozarella” sūrio
 
 
bazilikas
 

Paruošimas

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių, kol masė sutirštės. Tešlą apšlakstykite vienu šaukštu aliejaus. Ant tešlos tolygiai paskirstykite pomidorų įdarą. Uždedami šiaudeliais supjaustyti pievagrybiai. Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais. Uždėkite ant viršaus. Pabarstykite druska, pridėkite baziliko ir apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių).

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Modestas