Pica “ Saliami”
Pica “ Saliami”
Autorius: šefas
Jums reikės
500 g
šviežių nuluptų pomidorų
 
 
susmulkinta česnako galvutė
 
 
pipirai
 
300 g
picos tešla
 
 
Mozarella” sūrio
 
 
druska
 
2 šaukštai
aliejaus
 
 
cukraus
 
 
pomidorų padažo
 
 
"salami" dešra
 
 
susmulkinto baziliko
 
 
alyvuogių aliejaus
 

Paruošimas

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių, kol masė sutirštės. Tešlą apšlakstykite vienu šaukštu aliejaus. Ant tešlos tolygiai paskirstykite pomidorų įdarą. Uždedama šiaudeliais supjaustyta “Saliami” dešra. Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais. Uždėkite ant viršaus. Pabarstykite druska, pridėkite baziliko ir apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių).

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis