Pica “Roma”
Pica “Roma”
Autorius: Virtuvės guru
Jums reikės
100 g
miltai
 
šaukštas
aliejus
 
50 g
pienas
 
10 g
mielės
 
 
fermentinis sūris
 
 
pomidorai
 
 
dešrelės, saliamis
 

Paruošimas

Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai - pagal norą ir kišenę. Paprastai pica valgoma karšta, tik iškepta. Pašildyta jau ne tokia skani.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis