Neapolietiška pica
Neapolietiška pica
Autorius: Virtuvės guru
Jums reikės
300 g
picos tešla
 
500 g
nulupti pomidorai
 
 
malti raudonieji arba juodieji pipirai
 
– 2 šaukštai
aliejaus
 
 
pieniškos dešrelės
 
200 g
sūris
 

Paruošimas

Užmaišykite mielinę tešlą, palikite valandai pakilti, dar kartą ją išminkykite ir sudėkite į kepimo formą. Forma turi būti pakankamai aukšta, kadangi pica kepama orkaitėje iškyla. Tešlą apšlakstykite aliejumi, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždėkite nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus pomidorus. Dešreles supjaustykite išilgai ir sudėkite grotelių pavidalu, apibarstykite druska ir maltais pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite 20 – 30 minučių vidutinio karštumo orkaitėje (180 laipsnių). Iškeptą tuojau pat patiekite.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis